Nike Air Max 95 Marine Zwart DO6704-400

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De Nike Air Max 95 begon het jaar traag en biedt af en toe een GR. Maar naarmate het weer koud begint te worden, lijkt het silhouet steeds meer te verschijnen, de nieuwste maar een andere mini-Swooshed-creatie.

Dit paar, in tegenstelling tot de zwart-gele optie die eerder werd onthuld, is veel ingetogener, voornamelijk uitgerust in een marine-opstelling. Het meeste van alles, van de tooling tot de voering, volgt het voorbeeld, met heel weinig afwijkingen naar een donkerder maar licht vervaagd zwart. Grijs maakt ook een snelle cameo en verlicht de logo-hits op de tong en voorvoet op een manier die vergelijkbaar is – maar niet helemaal identiek – aan het aquablauw dat de hiel accentueert.

Geniet van een nadere blik via de officiële afbeeldingen hieronder. Maten zouden hun weg moeten vinden naar geselecteerde retailers en op dit moment.

In ander nieuws, heb je de Air Jordan 1 Mid Siempre La Familia gezien.

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Max 95
Releasedatum: 2021
Kleur: N/A

Heren: $ 180
Stijlcode: DO6704-400

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Goeddoenmetjeoudeschoen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare