Nike Air Max Genome DC9410-400

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De Nike Air Max Genome is weer een van de frisse gezichten van het merk en voegt afwisseling toe aan een jarenlange sterke line-up. En hoewel niet helemaal de krachtpatser die zijn voorgangers momenteel zijn, heeft het silhouet nog steeds een opmerkelijke selectie van kleurstellingen vergaard. Binnenkort kunnen we verwachten dat er nog veel meer aan de selectie wordt toegevoegd, waaronder deze levendige mix van blauw en “Volt” -groen.

Koele tinten doen het meeste werk bij het decoreren van het podium, waarbij het grootste deel van de teen en de hiel worden aangekleed. Het middenpaneel daarentegen bevat de eerder genoemde neon, passend bij de branding elders die op dezelfde manier benadrukt. Vervolgens vullen zwart-witte neutrale kleuren veel van de lege plekken in en maken de Swoosh, tooling, tong en voering af.

Bekijk de officiële afbeeldingen hieronder voor een nadere blik. Maten verschijnen zeker op Nike.com in de komende weken.

In ander nieuws, heb je de Barely Rose Huarache gezien?

Waar te kopen

Zorg ervoor dat je volgt @kicksfinder voor live tweets tijdens de releasedatum.

Nike Air Max Genoom
Releasedatum: 2021
Kleur: N/A

Heren: $170
Stijlcode: DC9410-400

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Goeddoenmetjeoudeschoen
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare