Nike Air Max BW ‘Persian Violet’ schoenen Release-informatie – Schoenennieuws

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Alle aangeboden producten en diensten worden onafhankelijk gekozen door redacteuren. FN kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die zijn geplaatst via zijn retaillinks, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Voor een bedrijf met een geschiedenis die zo lang en legendarisch is als Nike, zijn jubilea vaak een gebeurtenis. En nu is dat vooral het geval met de looks uit de jaren 90 van Air Max, wiens versie van “Persian Violet” dit jaar een 30e verjaardag viert. Om de gelegenheid te eren heeft Nike de klassieke Air Max BW colorway opnieuw uitgebracht.

De “Persian Violet” is oorspronkelijk ontworpen door Tinker Hatfield en werd uitgebracht in 1991. Het dankt zijn BW-naam aan het “Big Window” of de grote Air Max-eenheid in de tussenzool van de schoen. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh, terwijl leer en suède de overlay-panelen voor het spatbord vormen.

De eerste door Hatfield ontworpen Air Max debuteerde in 1987 en was de eerste die een venster op de zool bood. Hatfield liet zich inspireren door het Centre Georges Pompidou in Parijs en ontwierp een schoen die de technologie van buitenaf zichtbaar maakte.

De heruitgave volgt op de hielen van de Air Max 90 “Infrared” van vorig jaar en zal zeker niet snel de laatste Air Max-heruitgave zijn.

De Nike Air Max BW “Persian Violet” zal op 9 september verschijnen voor $ 130 op de SNKRS-app.

In gerelateerd Nike-nieuws zal de Nike Dunk Scrap “Sea Glass” binnenkort worden vrijgegeven via de SNKRS app voor een verkoopprijs van $ 110.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Goeddoenmetjeoudeschoen
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare